Riječka policija treba vašu pomoć: Predložite gdje će nadzirat brzinu prometa

Obavještavamo građane da od ponedjeljka, 25. rujna do 12. listopada 2017. godine mogu predložiti lokacije na području cijele Policijske uprave primorsko-goranske na kojima smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa.
Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“, građani mogu dostaviti na sljedeće načine:

-elektroničkom poštom na adresu: primorsko-goranska@policija.hr,
-putem telefaxsa na broj: 051/430-145,
-poštom na adresu Policijska uprava primorsko-goranska, Služba za sigurnost cestovnog prometa, Rijeka, Žrtava fašizma 3,
-osobno predati u Pisarnici ove Policijske uprave, na prethodno istoj adresi, soba 1, u vremenu od 7.30 do 15.30 sati (od ponedjeljka do petka).

Nakon analize svih dostavljenih prijedloga građana, bit će izabrane lokacije pogodne za nadzor brzine na kojima će prometna policija 18/19. listopada provoditi 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila. Podsjećamo, nepropisna i neprilagođena brzina i dalje je jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama stoga se i ovom akcijom nastoji unaprijediti stanje sigurnosti prometa na cestama.
Pozivamo građane da se svojim prijedlozima aktivno uključe u pripremu akcije, a napominjemo kako će građanima biti omogućeno da na određenim lokacijama i prisustvuju akciji nadzora brzine kretanja vozila.

 1 Comment on "Riječka policija treba vašu pomoć: Predložite gdje će nadzirat brzinu prometa"

  1. Fantastic web site. Plenty of useful information here. I’m sending it to some friends ans also sharing in delicious. And certainly, thanks for your sweat!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. الانسانية ديالى

Leave a comment