Otvorenje vježbališta na otvorenom “Dražica” u gradu Krku

U gradu Krku održano je otvorenje novouređenog vježbališta na otvorenom “Dražica”. Riječ je o polivalentnom prostoru za funkcionalni trening smještenom u turističkom naselju Dražica koji obuhvaća zonu sa spravama za vježbanje, zonu rekreativaca te zonu za grupne vježbe.

Vježbalište je namijenjeno domaćim i inozemnim korisnicima uz angažman trenera koji će biti na raspolaganju od ponedjeljka do petka u dva dnevna termina: 8 i 17 sati.
Nakon svečanog otvorenja vježbališta uslijedile su demonstracije vrhunskih sportaša, kaskaderski show i sport party uz nastup DJ-eva.
Na događanju su bili Sandra Stojković Hinić, viša stručna suradnica za sport, tehničku kulturu i EU programe iz UO za sport, kulturu i tehničku kulturu i Hrvoje Pende, savjetnik za razvoj turističkih proizvoda iz UO za turizam, poduzetništvo i poljoprivredu.

Izgradnju vježbališta Primorsko-goranska županija sufinancirala je u iznosu od 80.000 kuna koji je bio namijenjen za pripremu i izgradnju terena te nabavu i montažu opreme (sprava) za vježbalište.1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Iraq coehuman

Leave a comment