Oglašavajte se

Ukoliko želite da se Vaš oglas vidi ljudi koji žive u Parizu, Tokiju, Londonu, Beogradu ili Zagrebu onda ste na krivom mjestu. Ovo je lokalna stranica, grada Rijeke i Primorsko goranske županije i ako je to publika kojoj želite odaslati reklamnu poruku onda ste NA NAJBOLJEM MJESTU.

Što vam nudimo:

  1. PROMOTIVNI ČLANAK

Vi napišete članak – mi ga objavimo ili mi napišemo članak – mi ga objavimo, kako god hoćete. Pošaljete nam slike, loga, promo materijale, sve to naguramo u članak i objavimo ga na Vaše i naše zadovoljstvo.

Što za koliko:

1 članak + 4 puta u mjesec dana ga provučemo kroz naš FB kanal + 4 puta u mjesec dana ga stavimo u druge članke =  samo 99,00 (devedeset i devet kuna). Pisanje članka vam ne naplaćujemo.

2. PROMO BANERI

Vaš znak, logo ili slika se nalazi na mjestima koja su zaokružena crvenom bojom (na početnoj strani i na bočnom stupcu uz svaki članak) i vrti se, vrti se s linkovima na vašu stranicu ili neki drugi sadržaj(dijeli zajednički prostor s drugim reklamama).

Za mjesec dana ove “vrtnje” plaćate samo 179,90 kuna mjesečno   ili (5,99 kn dnevno ).

3. NEWS TICKERS

To je ona  mala trakica što se neprestano vrti i vrti i donosi najnovije vijesti. E, tu se može vrtiti i vaša ponuda, akcija, poruka ili bilo što drugo što će vašoj tvrtki pomoći da prodaje svoje proizvode.

Mjesec dana ovog ringešpila koštati će vas 89,90 kuna  mjesečno.

4. IMATE NEŠTO DRUG NA PAMETI

Imate neku drugu zamisao? Predložite nam, dogovoriti ćemo se.

Sve naše cijene su konačne jer nismo u sustavu PDV-a.

Za sve vaše upite javite se na:

ajmorijeka17@gmail.com

ili na

098 426 084