Ljubav na prvi pogled u Skupštini PGŽ: Komadina i Burić u neformalnoj koaliciji

Očito je da Zlatko Komadina nema nikakvog problema oko toga tko će podržavati njegove prijedloge u Skupštini Primorsko goranske županije. Ono što je bitno naglasiti je da župan Komadina nema većinu u skupštini i da bi najpoštenije bilo da to prizna i da se u županiji ide na nove izbore. No, župan koji je najavljivao da će prije “izginuti na političkom polju nego biti žrtva raznih dogovora i pregovora” očito je okrenuo ploču.

U skupštini je našao neočekivanog saveznika u liku i djelu Hrvoja Burića koji se u na izborima u županijsku skupštinu provukao kroz iglene uši i zahvaljujući anti- sdp glasovima. To ga sada ne smeta da već u dva navrata spašava prijedloge Zlatka Komadine koji neformalno vodi SDP na državnom nivou i spašava što se spasiti da otkada je Bernardić preuzeo SDP.

Podrška Hrvoja Burića, koji je 25 godina proveo u HDZ-u i koju tu stranku nije napustio zbog svjetonazorskih pitanja nego zbog kadrovskih križaljki, ne smeta niti Komadini koji tvrdi da o ničemu nema pojma. Burić i dalje tvrdi kako nije ni za SDP ni za HDZ što bi se teško moglo iščitati iz njegova dosadašnjeg djelovanja u Skupštini.

Do kada ćemo morati svjedočiti ovom ljubavnom performansu u Skupštini teško je predvidjeti jer Komadina koji u rukama drži konce novih izbora očito ne razmišlja o tome da prekine ovo što se sada događa.

Ajmo Rijeka1 Comment on "Ljubav na prvi pogled u Skupštini PGŽ: Komadina i Burić u neformalnoj koaliciji"

  1. Very interesting details you have observed, thanks for posting. “Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will.” by Mohandas Karamchand Gandhi.

Leave a comment